Παγκόσμια ημέρα για την νόσο του Πάρκινσον 2015

Την Τετάρτη 1η Απριλίου έλαβαν χώρα οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα, για την Νόσο του Πάρκινσον.

Φέτος, αντί να κλειστούμε  σε μία αίθουσα αποφασίσαμε να συναντήσουμε  τους συνανθρώπους  τόσο στο ύπαιθρο όσο και σε κατάλληλο χώρο.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης 1η Απριλίου 2015 με ενημέρωση του κοινού –διανομή έντυπου υλικού, στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή (ρολόι Αριστοτέλους) , σε ένα καλαίσθητο περίπτερο που κοσμούσε τον χώρο και διευκόλυνε τις συζητήσεις-ενημερώσεις του κοινού. Λίγο αργότερα είχαμε την τιμή η Μπάντα του Δήμου Θεσσαλονίκης να γεμίζει τον χώρο με μουσική.

banda_2015

 

Ακολούθησε η Ημερίδα στην αίθουσα  Συνεδρίων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή  29, στις 18.30, με θέματα Οικονομικών και  Κοινωνικών Προεκτάσεων για τη νόσο του παρκινσον.

imerida_2015

 

Τέλος, καθόλη την διάρκεια των εκδηλώσεων, πραγματοποιούνταν ενημερώσεις τόσο επισκεπτών όσο και συνασθενών, σε ομάδες  ή  κατ΄ιδίαν , για την ασθένεια    και  τις επιδράσεις της  στους ασθενείς, στους οικείους τους, στους φροντιστές τους ,στους θεραπευτές  τους, στους φορείς χάραξης πολιτικής  υγείας, στην εθνική και Ευρωπαϊκή  οικονομία .

periptero_2015

 

Γραφείο Τύπου:

Χάρης Παναγιωταλίδης 6970412587,

ΓιώργοςΠατίκας 6973054113