Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παρκινσονικών Ασθενών και Φίλων Βορείου Ελλάδος

Προσκαλεί

τα μέλη του Συλλόγου στην προβλεπόμενη από το Καταστατικό ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:00 στα γραφεία του Συλλόγου (Ρήγα Φεραίου 11, περιοχή Βούλγαρη) με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

1. Απολογισμός δραστηριοτήτων έτους 2021.

2.. Οικονομικός Απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

3. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.), καθώς και για την εκλογή των οργάνων αντιπροσώπευσης του Συλλόγου στην Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΟΜΑμεΑ ΚΜ) και στην Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ (ΕΣΑμεΑ).

Όσα από τα μέλη επιθυμούν να είναι υποψήφια, να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου το αργότερο μέχρι 24 Φεβρουαρίου 2022.

Κάθε μέλος έχει δικαίωμα στην αίτησή του να επιλέξει μια υποψηφιότητα μεταξύ Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Για τις αντιπροσωπεύσεις του Συλλόγου στην ΠΟΜΑμεΑ ΚΜ και στην ΕΣΑμεΑ, μπορούν να είναι υποψήφια μόνο τα τακτικά (ασθενείς) μέλη του Συλλόγου.

Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας έχουν τα μέλη που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σύλλογο.

Σε περίπτωση που δεν εξασφαλισθεί απαρτία στις 2 Μαρτίου 2022, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 9 Μαρτίου 2022 την ίδια ώρα.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία και κατά τη δεύτερη σύγκληση, τότε η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει στις 16 Μαρτίου 2022 την ίδια ώρα, κατά την οποία είναι αρκετός οποιοσδήποτε αριθμός των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.

Εντός του Συλλόγου θα εισέρχονται μόνον όσοι έχουν εμβολιασθεί με την επίδειξη της σχετικής βεβαίωσης και όσοι έχουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid test, το οποίο θα πρέπει να έχουν κάνει την προηγούμενη ημέρα. Η χρήση μάσκας καθ όλη τη διάρκεια της συνέλευσης είναι υποχρεωτική.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου