ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

                                                                    Θεσσαλονίκη, 5 Απρ 2022

                                                                                  Αρ. Πρωτ. 283

ΠΡΟΣ: Τα μέλη και φίλους του συλλόγου

ΘΕΜΑ: Εορτή Παγκόσμιας Ημέρας για τη Νόσο Πάρκινσον

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Στόχος του συλλόγου μας είναι οι συνασθενείς μας να αντιδράσουν στην ασθένεια, να ανοίξουμε τις καρδιές μας ανταλλάσοντας εμπειρίες, να παλέψουμε για τα δικαιώματά μας, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες κίνησης, ισορροπίας και έκφρασης, να γίνουμε μια δυνατή οικογένεια.

Την προσφορά αυτή υπηρετεί ο σύλλογός μας από την ίδρυσή του.

Η 11η  Απριλίου καθιερώθηκε παγκόσμια ημέρα κατά της νόσου πάρκινσον, καθώς αυτή την ημέρα το 1775 γεννήθηκε ο γιατρός Τζέιμς Πάρκινσον, ο οποίος ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε τα συμπτώματα της νόσου.

Ο σύλλογός μας αυτή την ημέρα με εκδηλώσεις τα προηγούμενα χρόνια έκανε γνωστή τη νόσο στην κοινωνία και τη διεκδίκηση της ενίσχυσης της δημόσιας υγείας  προς τα μέλη μας από την πολιτεία.

Απρόβλεπτα γεγονότα, όπως αυτό που βιώνουμε της πανδημίας, μας αναγκάζουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να αναστείλουμε εκδηλώσεις που μας φέρνουν κοντά, γιατί προέχει η υγεία  όλων μας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους, δύναμη σε σας και τις οικογένειες σας και του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα προσπαθούμε να είμαστε κοντά σας με άλλους τρόπους. Ο σύλλογος είναι ανοιχτά κάθε μέρα ( Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:30 π.μ – 13:00 μ.μ) για τηλεφωνική σας επικοινωνία – πληροφόρηση σε  θέματα που σας απασχολούν.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε, ένα μέλος του διοικητικού Συμβουλίου θα είναι στη διάθεσή σας.

Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γραμματέας

Νίκος Μπουντούλης                                             Παύλος Χαραλαμπίδης